Menu

AGF placerer et pigetalentcenter i Ry

image
26. november 2021 kl. 18:10

For næsten et år siden opsagde Ry Fodbold klubsamarbejdet med SIF Q på pigesiden grundet uoverensstemmelser i samarbejdet. Siden da har vi været i dialog med AGF pigefodbold om rammerne for et godt klubsamarbejde, så vores pigeafdeling fortsat kan være i god udvikling.
Vi kan nu offentliggøre, at vi har indgået et officielt samarbejde med AGF pigefodbold. Med aftalen får vi en stærk samarbejdsklub, der løbende vil udvikle tilbud rettet mod både vores pigespillere og trænere. Som en del af aftalen placerer AGF Fodbold deres talentcenter på den kommende u13 pigeårgang i Ry. Det betyder bla. mulighed for en ekstra træning for de ekstra dygtige piger fra Ry Fodbold og AGF Fodbolds øvrige samarbejdsklubber i regionen. Et stærkt signal fra AGF Fodbold og en stor anerkendelse af det fantastiske arbejde der udføres af vores frivillige trænere og ledere i Ry Fodbold.

På drengesiden har vi et godt samarbejde med Silkeborg If, hvilket fortsætter. Om samarbejdet med Ry Fodbold skriver AGF:

Velkommen til Ry Fodbold
AGF er glade for at kunne velkommen til Ry Fodbold som nyeste klub i AGF Klubsamarbejde, hvor Ry Fodbold indtræder på pigesiden. Og bliver allerede den tredje største pigeklub i AGF Klubsamarbejde - målt på pigeungdomsspillere i alderen 0 til 18 år. I alt har Ry Fodbold godt 200 pige-ungdomsspillere og i alt 778 medlemmer, når man tæller begge køn og både ungdom og senior med.

- De har gang noget virkelig godt ude i Ry på pigesiden, hvor der har været en imponerende udvikling. Så vi er både stolte og glade over, at vi nu kan byde klubbens pigeafdeling velkommen i AGF Klubsamarbejdet. Ry Fodbold tør være anderledes end andre klubber og gør et stort arbejde med forældreinddragelse og frivillige-delen, som mange kan inspirere sig af. Samtidig har de vist en flot medlems- og sponsorfremgang. Så det er virkelig en klub på vej frem, som vi nu indleder et samarbejde med, fortæller René Frost, der er chef for AGF Klubsamarbejde, som planlægger at ligge et pigetalentcenter i Ry for en årgang fra næste sæson. Dermed kan man samle de bedste pigespillere til fællestræning i Ry en gang om ugen.

Forleden blev Ry Fodbold kåret til Årets Fodboldklub 2021 i DBU Jylland Region 3. Og er dermed med i opløbet om at blive Årets Fodboldklub i hele landet.


Venlig hilsen
Bestyrelsen i Ry Fodbold

 

https://www.agf.dk/nyheds-artikler/2021/november/velkommen-til-ry-fodbold

Luk